top of page

Всеукраїнський марш за тварин відбудеться 5 вересня

Громадська організація UAnimals оголосила дату проведення Всеукраїнського маршу за тварин — 5 вересня.

Минулого року через пандемію подію провели в онлайн-режимі.

Учасники Всеукраїнського маршу за тварин виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні.

«Нас дістало, що Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроєктів. Нас дістало, що знущання з тварин все ще продають як розваги. Нас дістало, що живодерів виправдовують суди. Нас дістало, що жорстокість до тварин день за днем лише множиться», — йдеться в заяві організаторів заходу.

Долучитися до маршу можна в Києві та інших обласних центрах. Зокрема в Тернополі, Рівному, Івано-Франківську, Чернігові, Херсоні, Житомирі та Полтаві.


У Кропивницькому, як зазначають у Facebook ініціатори події – Гуманістичний рух за права тварин UAnimals відбудеться у неділю, 5 вересня, о 12:00 біля готеля «Турист».

Важливо:

  • Марш за тварин проводиться з дотриманням усіх карантинних норм – не забувайте брати з собою маски та зберігати дистанцію.

  • Просять не брати з собою тварин, які можуть стресувати в натовпі. Утримайтесь від того, аби приносити котів та інших тварин. Собаки легше переносять велику кількість людей, але враховуйте індивідуальний характер і потреби тварини.

  • Якщо ви приходите на марш із собакою, візьміть воду для неї, а також пакети для прибирання.

  • Всеукраїнський марш за права тварин є гуманістичною і зоозахисною, але НЕ політичною акцією, тому просять учасників утриматися від партійної символіки та лозунгів


53 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page