top of page

Митрополит Епіфаній освятив квадроцикли для евакуації поранених українських воїнів

Оновлено: 28 трав.

Вже незабаром ці транспортні засоби, придбані за сприяння керівництва компанії Королівський смак і партнерів, будуть передані різним підрозділам нашого війська

"Третій рік війни, всі втомилися, але зневіритися та сидіти склавши руки ми просто не маємо права!

Міцний тил - це міцна передова!

Сьогодні освятили перші з 50 квадроциклів. Вже готуємо передачу підрозділам для порятунку поранених.

Далі буде…", - розповідає Максим Король.

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 23 травня 2024 року на площі перед Свято-Михайлівським Золотоверхим монастирем звершив освячення дев’яти квадроциклів та 10 спеціальних причепів для них, які призначені для оперативної евакуації з поля бою поранених захисників України.


Вже незабаром ці транспортні засоби, придбані за сприяння керівництва компанії Королівський смак і партнерів, будуть передані різним підрозділам нашого війська.

Разом з Предстоятелем автокефальної Української Православної Церкви молилися архієпископ Хмельницький і Шепетівський Павло, архімандрит Феодосій (Овчарук), духовенство, військовослужбовці, благодійники та волонтери.

Звертаючись до присутніх зі словом Його Блаженство наголосив на необхідності постійної всебічної підтримки оборонців Батьківщини та молитви за них, оскільки це є нашим вагомим обов’язком на шляху до перемоги й справедливого миру.


На червень місяць вже планується передача військовим великої партії квадроциклів від компанії Королівський смак та їх партнерів.




342 перегляди0 коментарів

コメント


bottom of page