top of page

Серце “Холостячки” підкорюють хлопці з Кременчука та Світловодська

17 вересня на телеканалі СТБ стартувало довгоочікуване шоу країни "Холостячка", головна героїня - відома українська співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг).

У шоу залишилося 16 чоловіків, які будуть продовжувати боротися за серце головної героїні шоу.

Серед залицяльників підприємець по виготовленню дитячих іграшок Андрій Задворний зі Світловодська, який зараз мешкає в Києві, та головний патрульний Кременчука Олександр Борзенко.

Олександр Борзенко, керівник кременчуцьких патрульних, приїхав на шоу на машині патрульної поліції. При першому ж знайомстві подарував дівчині кошик з ромашками і заінтригував солодким подарунком. Після чого виніс із авто велетенський торт, на якому було зображені серце і скрипічний ключ з нотами на пісню співачки. Златі такий сюрприз сподобався, хоча за кадром вона відмітила, що Олександр - єдиний із учасників, до якого вона поки що ставиться з острахом, оскільки він працює в правоохоронних органах, а практики знаходити спільну мову з такими людьми у неї немає.

Після такої розмови Огнєвіч зауважила, що Борзенко став одним із її відкриттів вечора, та що, виявляється, грізна зовнішність може бути оманливою. Наприкінці вечора Олександр отримав від Холостячки статуси: "Найтурботливіший" та "Найщиріший". І звісно ж - червону троянду, яка дозволила йому на даному етапі залишитись у проекті.

Андрій Задворний підприємець, має власне виробництво дерев’яних розвиваючих іграшок для дітей. Продає їх по Україні і на ближнє зарубіжжя, в планах – вихід на Польщу, США і Канаду. За освітою юрист, але швидко розчарувався в професії, купив два верстати та перейшов в цех.

Одружився в 22. У шлюбі народилася дитина. Незабаром пара зрозуміли, що зовсім різні, і розійшлися, коли доньці було півтора року. Зараз Андрій в хороших відносинах з колишньою дружиною і її новим нареченим. Любить свою дочку Кіру, якій 6 років і проводить з нею багато часу.

Побажаємо хлопцям удачі, можливо, комусь вдасться підкорити серце талановитої співачки! Підписуйтесь на свіжі Новини у Вайбер

1 924 перегляди0 коментарів

Comentarios


bottom of page