top of page

У сусідній Кременчук повертаються 90-ті, підпалили автівку відомого активіста

Оновлено: 24 черв. 2021 р.

Підпал авто кременчуцького активіста – натяк, що меру краще не заважати?

Сьогодні вночі на пров. Поштовому в Кременчуці згоріло авто, про що повідомили у міськрайонному відділенні ГУ ДСНС у Полтавській області. «Програма Плюс» написала про цю подію.

Автомобіль належить кременчуцькому активісту Геннадію Тертичному, який опублікував свої припущення з приводу події: «Подавав на мерію запит по земельних ділянкам у центрі Кременчука про законність будівництва, сьогодні вночі отримав "відповідь"».

Йдеться про те, що пан Геннадій попросив перевірити, чи дотрималися норм будівництва кафе та ресторанів у Придніпровському парку, чи потрібно було заради вірменської церкви вирубувати дерева та ставив інші досить незручні питання для міського голови Віталія Малецького та начальниці міського управління містобудування та архітектури Олександри Волощенко.

Геннадій Тертичний впевнений – авто не загорілось саме, стався умисний підпал, він навіть бачив палія: «машину підпалили, натякнули, щоб не писав запити меру Кременчука й не заважав їм красти». З прикрістю він додає: «Нічого не змінюється, ті самі методи залякування та погроз, тепер залишилося чекати фізичної розправи».

Відомо, що Геннадій Тертичний на останніх виборах балатувався у мери Кременчука та виступав проти нинішньої влади на чолі з Віталієм Малецьким.

Наразі відкрито кримінальне провадження 12021175500000938 (КК України 2001) ст.129 ч.1 Про можливу загрозу життю і здоров’ю та кримінальне провадження 12021170500000947 (КК України 2001) ст.194 ч.2 Про підпал.

http://pplus.in.ua

717 переглядів0 коментарів

Commentaires


bottom of page