top of page

18 грудня на Кіровоградщині коронавірусом захворіло 106 жителів, серед них 3 дітей

Станом на 18 грудня на Кіровоградщині на коронавірус захворіли 96 жителів області. Зaфіксувaли 8 летaльних випaдків унаслідок COVID-19. Про це повідомив голова ОДА Андрій Назаренко.


Про це повідомив голова ОДА Андрій Назаренко сьогодні, 18 грудня.

«На коронавірус захворіла двомісячна дитина з Новоукраїнського району. Дівчинка з батьками на даний час знаходиться в Олександріі. Там їй і діагностували ковід. Дитину госпіталізували в тамтешню міську лікарню. Її стан середньої тяжкості. Всього за добу по області +106 хворих, із них 3 дітей»,- зазначив очільник області.

За інформацією головної санітарної лікарки області Надії Оперчук, інші двоє дітей з обласного центру.


Випадки COVID-19 зареєстрували:

  • п’ять у м. Світловодськ;

Одужали від коронавірусу 39 жителів обласного центру, 6 в Бобринецькому районі та стільки ж в м. Олександрія, а також 2 жителів з Добровеличківського району.



Нa Кіровогрaдщині зафіксували 3 летальні випадки COVID-19. Йдеться про 51-річну жінку з Благовіщенського району, 70-річного чоловіка з Вільшанського району та 81-річну жінку з м. Кропивницький.


Наразі на COVID-19 хворіють 4246 жителів області, 3962 лікуються амбулаторно в умовах самоізоляції. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Олег Рибальченко.


Зайнятість ліжок хворими становить 27 %, зайнятість ліжок хворими та з підозрою – 32,1 %.

284 стаціонарних ліжка у лікарнях першої хвилі зайнято хворими на COVID-19:


Всього до апаратів штучної вентиляції легень підключено 14 тяжких хворих: 11 – в обласній лікарні, 2 – в Олександрійській міській лікарні та 1 - в Добровеличківській ЦРЛ.

Наразі 444 ліжка забезпечені киснем. Серед них - 224 вільні.


Про це повідомляє Кіровоградська ОДА

151 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page