top of page

Нобелівську премію у медицині надали за новий метод лікування раку. Що це означає?

У 2018 році Нобелівську премію з медицини вручили двом вченим з Америки і Японії - за новий метод лікування онкології, який назвали «іммуноонкологія». Це означає, що вже зовсім скоро страшний рак буде лікуватися як нежить на дому!

Це практично як колись невиліковна хвороба - цинга, від якої в страшних муках помирали багато людей. Від цинги не було ліків, причиною хвороби виявилось - дефіцит вітаміну С в організмі. Зараз на цингу ніхто не хворіє. Схоже, що зі страшною і смертельною хворобою "рак" те ж саме. Причина - вживання переробленої їжі та нестача вітамінів. Найжахливіше, що люди знали про це раніше, але мовчали через пристрасть наживи. Ось що я отримала сьогодні, до цього можна ставитися по-різному, я просто ділюся:


🍃 Запам'ятайте: Рак - Це недолік Вітаміну B 17, і не Більш Того.


🔸 Згадайте, Як в Старі часи Мореплавці Страждали від Хвороби Під Назвою Цинга: Багато хто навіть помирали від Неї! А Деякі - мали з Цього Постійний Дохід.


🔸 Потім виявилося, що Цинга - Це Лише Дефіцит Вітаміну C. Тобто Ніяке це не Захворювання!


🔸 З Раком та ж Історія. Колонізатори та Вороги Людства збудували цілу ракову Індустрію і гребуть Гроші Лопатою.


🔸 Індустрія Онкології розцвіла після Другої Світової Війни. Для Боротьби з Раком, не Потрібні Ніякі Процедури, Курси Лікування і Витрати! Все Це - лише Спосіб Поповнити Кишені Колонізаторів, Тому що Засіб від Рака вже давно Знайдено.


Ось що потрібно знати про Профілактики та Лікуванні Рака


🍃🀟 Оскільки Рак - Це Лише Дефіцит Вітаміну В 17. Ми виявимо в яких продуктах він знаходиться:


🔸 Кожен День З'їдати по 15-20 Абрикосових Кісточок (ядер).


🔸 Вживайте паростки Пшениці. Паростки пшениці - чудовий засіб від раку. Це найкраще джерело рідкого кисню і лаетрілу - найсильнішого з усіх протиракових речовин. Ця речовина міститься в яблучних кісточках і являє собою екстракт Вітаміну B 17 (амігдаліна).


🍃 За словами Доктора Гарольда Меннера, Автора Книги «Смерть Рака», ефективність лаетрілу при Лікуванні Рака становить понад 90%!


Джерела амігдаліна (Вітаміну B 17) :


🔸 Кісточки або Насіння Фруктів Концентрацію Вітаміну B 17 в Природі.

Сюди відносяться Кісточки Яблук, Абрикосів, Персиків, Груш та Чорносливу.

Бобові і злаки, в т. Ч. Паростки Квасолі, паростки Сочевиці, місяцеподібної Квасолі та Горох.


🔸 Горіхи: Гіркий Мигдаль (найбагатше джерело вітаміну B 17 в природі) та Індійський Мигдаль.


🔸 Ягоди: Всі види шовковиці, Лохина, Малина і Полуниця.


🔸 Насіння: Кунжут і льняне Насіння.


🔸 Крупи: Овес, Ячмінь, Бурий Рис, Пшениця, Пшоно, Льон і Жито.

Також ці Вітамін містяться в хмельових дріжджах, рисі-сирці та гарбузі.


Перелік антиракових Продуктів:


🍃 Абрикоси (Кісточки). Кісточки / Насіння Інших Фруктів

1. Яблуко.

2. Вишня.

3. Персик.

4. Чорносливу.

5. Слива.

6. Груша.

7. Квасоля місяцеподібна.


🍃 Основна Причина Виникнення Рака - Попадання в Організм частинок посудомийних Засобів та рідкого мила.


🔸 Як би ретельно ви не ополіскували посуд, все одно частинки миючого засобу залишаться і потраплять в ваш Організм.


🔸 Якщо ви не хочете повністю відмовлятися від цих шкідливих рідин, є просте рішення: Розбавте засіб для миття Посуду (І Рук) Оцтом в пропорції 50: 50. Ось і все!


🍋 Заморожені Лимони - Засіб Проти Рака 🍋

🍋 Ви про це не знали?

Багато фахівців в Ресторанах і Кафе використовують або споживають весь лимон і ніщо не марнується.

Як ви можете використовувати весь лимон без відходів?

Просто!

Помістіть промитий лимон в морозильну камеру вашого Холодильника. Після того, як Лимон замерзне, візьміть натріть весь лимон (не потрібно чистити його) і посипте ваші страви.


🍋 Посипайте його в Овочеві Салати, Морозиво, Супи, Крупи, Макарони, Спагеті, Рис, Суші, Страви з Риби, ... Список можна продовжувати нескінченно.


🍋 Всі продукти будуть несподівано мати приємний смак, якого ви, можливо, ніколи не відчували раніше.


Як правило, думаючи про лимон, ви маєте на увазі тільки його сік і Вітамін С - не більше. Тепер, коли ви дізналися про ці Таємниці Лимона, ви можете використовувати його навіть в чашці розчинного локшинного Супу.


🍋 Яка основна перевага використання цілого лимона, крім запобігання відходів і додавання нового смаку до ваших страв?


🍋 Лимонна шкірка містить в 5-10 разів більше вітамінів, ніж лимонний сік. А її ви як правило викидаєте. Але тепер, слідуючи цій простій процедурі заморозки цілого лимона, а потім посипаючи їм ваші страви, ви можете споживати всі ці поживні речовини та бути ще здоровіше. Лимонна шкірка є сильним відновником при ліквідації токсичних Елементів в Організмі.


🍋 Покладіть вимитий лимон в морозильну камеру, а потім натирайте його в страви кожен день. Це є ключем до того, щоб зробити вашу їжу смачніше і ваше життя здоровіше та довше! Це дивовижний Секрет Лимона!


🍋 Лимон являє собою чудовий продукт який вбиває ракові клітини. Він в 10.000 разів сильніше, ніж хіміотерапія.


🍋 Отже: виявляється шкірка лимона крім приємного аромату містить приблизно в 10 разів більше вітамінів, ніж сік лимона, і допомагає боротися з токсичними елементами в організмі. Але найголовніше - лимон вбиває ракові клітини.


🍋 Чому ж ми не знаємо про це? Та тому, що великі корпорації зацікавлені у виробництві синтетичних аналогів приносять їм нечувані прибутки. Щоб не ставити під загрозу їх доходи, чудодійні властивості лимона тримаються в секреті.


🍋 Складові лимонного дерева в 10 000 разів перевершують препарат Аdriamycin, що часто використовується в хіміотерапії для уповільнення зростання ракових клітин. І що особливо важливо - терапія з екстрактом лимона знищує тільки злоякісні клітини.


🍋 А якщо немає побічних ефектів, то заморожувати лимони, та виживайте на здоров'я!


🍋 Джерело цієї інформації захоплюючий: вона отримана від одного з найбільших у світі виробників ліків, який говорить, що більш ніж 20 лабораторних тестів з 1970 року, показали, що звичайний лимон знищує злоякісні клітини раку 12 видів, включаючи рак товстої кишки, молочної залози, простати, легенів і підшлункової залози ...


🍋 І що ще більш дивно: вид терапії - з екстрактом лимона - знищує тільки злоякісні ракові клітини і не впливає на здорові клітини.

🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋


Передайте це повідомлення всім іншим, близьким і дорогим для вас людям, нехай вся країна буде здорова.

2 875 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page