top of page

Візит до Світловодська заступника Голови Кіровоградської ОДА Сергія Поліщука.

Поліщук озвучив позицію Голови ОДА: «Опалення у Світловодську має бути забезпечено попри все!» Сергій Юрійович зазначив, що «всі ваші проблеми ми знаємо, ви не забуті і не кинуті. Але однозначно усі проблеми ми одразу вирішити не зможемо на це потрібен час" (якого на жаль у громади обмаль, морози не за горами). Присутні громадяни які прийшли на зустріч вкрай не задоволені роботою "Світловодськпобут", люди змушені терпіти жахливі умови надання послуг тепла та лягати спати з гарячими пляшками через те, що температура у квартирах 15 градусів і це у 21 столітті.


У місті Світловодськ 29 років не було капітального ремонту системи опалення. "Світловодськпобут" робить тільки поточні ремонтні роботи. Були розмови і про індивідуальне опалення, з цим у Світловодську теж біда, люди відмовилися від центрального опалення у 2017-2018 роках, але їм досі надходять квитанції про борг від Світловодськпобута. У людей на руках є документи які рішенням виконавчої комісії їм дозволено було відключитися від центрального опалення.

Директор Світловодськпобута Московський прокоментував ситуацію так : "Я не буду порушувати закон і підписувати рішення", також наголошував на те, що люди незаконно відрізалися від центрального опалення. Громадою було наведено безліч фактів що підприємство не надає людям якісних послуг тепла і нараховує борги, але пан Московський нікого не чує, ні місцеву владу, ні громаду.

Громада пропонувала Московському звільнитися, але йому байдуже хто і що там пропонує. Приїзд заступника Голови ОДА на жаль ніяк не вплинув на становище у Світловодській ОТГ. Лише намагався з усіма погоджуватися, кивати головою та своєю красномовністю заспокоїти злість присутніх людей. Громаді нічого не залишається як просто чекати та сподіватись на нову місцеву владу, можливо вони все ж таки зможуть розібратися в цій складній та не простій ситуації.

PS. Дорога громада Світловодської ОТГ усім тепла, терпіння та надії на краще, єдине що у нас залишилось це - НАДІЯ ...











1 030 переглядів0 коментарів

Commenti


bottom of page