top of page

ХОЛОДОМОР ПОВЕРТАЄТЬСЯ?


11 січня 2021 р, інформаційна служба ТОВ "Світловодськпобут" виклала на своїй сторінці у facebook пост в якому сповіщає громаду про те що 12 січня 2021 р вони припинять опалення у місті Світловодськ у зв'язку з тим, що Світловодське УЕГГ відключає ТОВ "Світловодськпобут" від газопостачання.

Також вони виклали листи звернення до міського голови Андрія Маліцького від 16 грудня 2021р, в якому зазначили що підприємство заборгувало перед КіровоградГАЗ за отримані послуги розподілу газу у сумі 5 580 374 грн. У цьому листі були названі борги Світловодської міської ради 3 004 802 грн та комунального підприємства "Добробут" 3 358 032 грн. Світловодськпобут просить посприяти у вирішенню цього питання тобто віддати їм ці кошти які заборгували.


11.01.21 р Світловодськпобут звертається у листі до начальника Світловодської дільниці ОУЕГГ з листом у якому повідомляє що тарифи які заклали виконавчим комітетом Світловодської міської ради є необгрунтовані та не робили жодної грошової компенсації ТОВ "Світловодськпобут". Також вони наголосили що людей які не платять з кожним роком стає все більше.


Звичайно, люди відмовляються від послуг ТОВ "Світловодськпобут" та встановлюють особисте опалення для того, щоб забезпечити своє житло якісними послугами, але ТОВ "Світловодськпобут" далі продовжує нараховувати борги людям які поставили автономне опалення у своїх домівках. Звідти за їх словами і з'являються нові борги. Дуже цікавий факт що підприємство яке постійно каже про те що вони працюють в збиток собі досі працює. Нагадаємо про те що Антимонопольний комітет зобов'язав: «Світловодськпобут» має сплатити штраф та припинити нараховувати плату споживачам, які не отримують його послуг


11.01.21 р ТОВ "Світловодскпобут" знову направляє листа до міського голови Андрія Маліцького з попередженням про відключення теплопостачання 12.01.21р та з новими боргами у розмірі 7 873 164 грн на 06.01.21р.

"Нагадуємо що в разі припинення розподілу природного газу теплопостачальне підприємство буде вимушене зупинити котельні" У розв'язання цього питання неодноразово новий очільник ОДА Андрій Назаринко направляв у м.Світловодськ свого заступника, але жодного разу не дійшли ніякої згоди.








621 перегляд0 коментарів
bottom of page