top of page

Власівка з новими тарифами на опалення

Виконавчий комітет Світловодської міської ради прийняв рішення погодити і встановити для КП “Власівські мережі” перелік тарифів.

28 жовтня, відбулось засідання виконавчого комітету Світловодської міської ради. Метою зібрання стало встановлення КП “Власівські мережі” тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання.

Виконавчий комітет Світловодської міської ради прийняв рішення погодити і встановити КП “Власівські мережі” перелік тарифів.


Відповідно, для потреб населення, тариф на теплову енергію склав – 2348,45 грн./Гкал (з ПДВ), для потреб бюджетних установ – 4470,15 грн./Гкал (з ПДВ), для потреб інших споживачів – 7114,37 грн./Гкал (з ПДВ).

Згідно Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води запропоновано застосовувати КП “Власівські мережі” тарифи (для потреб населення) на рівні, що діяв в кінці опалювального періоду 2020-2021 років, у розмірі 1865,94 грн./Гкал (з ПДВ).


Встановлені цим рішенням тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, що надаються КП “Власівські мережі”, діятимуть протягом опалювального періоду 2021-2022 років.


Щодо розгляду тарифу для СП ТОВ “Світловодськпобут”, то 26 жовтня до управління економіки, ресурсів та розвитку міста надійшли розрахунки від цього теплогенеруючого підприємства, тут різниця в тарифі для населення складає 180 млн. грн. при власних надходженнях у 269 млн. грн.


“Зараз йдуть перемовини, щоб зменшити запропонований СП ТОВ “Світловодськпобут” тариф, згідно Меморандуму, Постанов і Законів. Ми будемо відстоювати позицію громади”, – зазначив міський голова А. Маліцький.

150 переглядів0 коментарів
bottom of page