top of page

Військовий Антон Павловський зі Світловодщини потребує допомоги

Відеоматеріал

Мама військового Антона Павловського просить про допомогу Жінка розповіла, що під час проходження служби у її сина виникли психічні розлади, і внаслідок цього його було госпіталізовано у психіатричний заклад Житомира. Але після курсу терапії він був виписаний і направлений на необхідне лікування за місцем проживання у місті Світловодськ. Натомість порушуючи медичні висновки по лікуванню і позбавляючи змоги приймати необхідні ліки, командування Антона направило його на виконання військової служби з допуском до зброї на передові позиції у Донецькій області. Це призвело до того, що у захисника виникла конфліктна ситуація з іншими військовими, і цю проблему, на думку жінки, командир вирішив неправомірним шляхом - дивитися нижче відеозвернення матері ...

Зараз на Антона Павловського відкрито кримінальне провадження, взято під варту та переведено до спецзакладу, в якому його утримують без надання належної медичної допомоги.

Батька до Антона не допускають, навіть з адвокатом. Складається враження, що до нього відносяться упереджено, як в Донецькій спеціалізованій прокуратурі, так і у Слов'янському суді, де у січні 2024 року повинно відбудеться вже третє засідання.

На попередньому розгляді справи суддя відхилила клопотання про переведення Антона із спецзакладу до перебування під медичним наглядом за місцем проживання у місто Світловодськ.

У свою чергу, суспільство все ж таки сподівається на гуманність прокуратури та суду, і хочеться вірити, що правосуддя залишить позаду системний розгляд справ та вирішить відпустити Антона Павловського на лікування за місцем проживання.

3 900 переглядів0 коментарів
bottom of page