top of page

Голова громади храму Серафима Саровського передав захисникам реанімобіль


З благословення Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнійшого Митрополита Епіфанія, за підтримки голови громади храму Максима Короля та прихожан кременчуцької церкви Серафима Саровського разом з настоятелем храму архімандритом Феодосієм передали реанімобіль військовому з 93 ОМБР, позивний Албан.

"Життя - це найцінніший подарунок Господа та Батьків. Тільки обʼєднавши зусилля, ми здатні на диво! Слава Україні! З нами віра, з нами правда, з нами Бог!", - титар Максим Король.

Благодійники підкреслили, що здоров'я захисників - це фундамент наших Збройних сил, і надання першої невідкладної допомоги - це основа з основ. Тому отримане авто послужить військовим медикам під час евакуації поранених, травмованих і хворих українських військовослужбовців, а також у наданні їм належного рівня медичної допомоги під час евакуаційних заходів.

Як сказав отець Феодосій, дана автівка має берегти життя військовим і цивільним, а військові медики, які працюватимуть на автівці, мають нести світло - світлові і життя - для життя.

"Хай вас береже Бог!",- сказав отець Феодосій.

"Техніка, що рятує життя!" - каже Албан та уважно оглядає реанімобіль.


201 перегляд0 коментарів
bottom of page