top of page

Гуманітарна допомога для потреб переселенців Кременчуцької міської територіальної громади


Завдяки налагодженій комунікації з мером Кременчука Віталієм Малецьким, ПП «Віктор і К» надало гуманітарну допомогу, соняшникову олію, для потреб переселенців, які знайшли прихисток у Полтавській області – Кременчуцькій міській територіальній громаді.


«Це не перша і не остання допомога, яку надає компанія «Віктор і К» на потреби вимушеним переселенцям, ЗСУ, волонтерам, учасникам бойових дій.


У зв'язку з воєнними діями, які відбуваються по всій території неньки – України, наша компанія централізованим шляхом надає забезпечення та логістику гуманітарної допомоги всім, хто потребує підтримки. Я безмежно вдячний тим, хто розуміє, що, об’єднавши можливості держави, бізнесу, громадського сектору та окремих людей, допомагаючи один одному, ми можемо більше, ніж кожен поодинці.


Головне завдання на цей час – не зупиняти роботу підприємства, по можливості, а краще нарощувати масштаби діяльності, щоб можна було сплачувати податки, підтримувати економіку країни та забезпечувати населення України продуктами харчування, під час військових дій» - наголошує керівник підприємства Максим Король.

Все буде Україна !

56 переглядів0 коментарів
bottom of page