top of page

День села Подорожнє

10 липня 2021 року в селі Подорожньому Великоандрусівської об’єднаної територіальної громади Світловодського району святкували День села.

Подорожнє – це маленька частина чудового і неповторного світловодського краю, мальовничої землі з неозорими ланами золотавої пшениці, соняшнику і кукурудзи, величезними лісовими масивами і відомим на всю Україну водним дзеркалом Кременчуцького водосховища.

Біля сільського Будинку культури, площа якого була заповнена глядачами, зі словами привітань виступив староста ОТГ Сергій Стеценко. Концерт приготував колектив Подорожненського сільського Будинку культури на чолі з директором Вікторія Труш. Також вітали гостей аматорські колективи із сіл Нагірного та Великої Андрусівки. Відбулися урочисті нагородження, що теж порадувало.

Слід зазначити, що це свято у Подорожньому відбулося за сприяння та підтримки мецената Максима Вікторовича Короля.

Люди щиро вдячні Максиму Вікторовичу за організацію чудової розважальної програми. Дітки могли безкоштовно пострибати на батуті, скуштувати солодку вату. Також громаду та гостей свята пригощали смачною юшкою, пловом, шашликами та іншими смаколиками від шеф-повара.

Дякували Максиму Вікторовичу Королю і за ремонт сходів Будинку культури, і за кронування дерев на вулицях села, і за допомогу військовим і ветеранам АТО та за багато інших добрих справ.

Коли збираються родинами, то це справді свято. У такі моменти пробуджується у серцях любов та гордість до своєї Батьківщини.

Усі здобутки громади були б неможливими без відданої праці щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю важкою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.


Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.




506 переглядів0 коментарів
bottom of page