top of page

Деталі обстрілу Кременчука: загинула людина, є поранені

Вчорашній вечір – важкий для Полтавщини

Вчора, 24 квітня, відбувся найбільший обстріл Полтавської області за час повномасштабного російського вторгнення. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив начальник Полтавської військової адміністрації Дмитро Лунін.

«9 ворожих ракет напередодні вдарили по Кременчуцькій ТЕЦ і знову по Кременчуцькому НПЗ. На жаль, 1 людина загинула, 7 людей постраждали, у них поранення різного ступеня тяжкості. Маємо значні руйнування будівель, але всі пожежі локалізовані. Майже в усіх районах міста через обстріл ТЕЦ немає гарячої води. У рашистів – нічого святого. Вони відповідатимуть за кожне зруйноване життя. Тримаємо стрій! Усе буде Україна», - йдеться у повідомленні.

По ситуації заплановане засідання комісії ТЕБ та НС.

Руйнування ТЕЦ ставить під загрозу опалювальний сезон 2022-2023 років та забезпечення міста гарячою водою. Про це сьогодні у Фейбсуці повідомив мер міста Віталій Малецький, коментуючи вчорашні рашистські ракетні удари по об’єктах інфраструктури Кременчука.

"Тому найближчим часом проведемо засідання комісї ТЕБ та НС, де розглянемо план дій щодо відновлення ТЕЦ до наступного опалювального сезону", - анонсував він.

Також розповів про роботу рятувальників, які всю ніч працювали на даних об'єктах.


349 переглядів0 коментарів
bottom of page