top of page

До групи компаній Королівський смак приєднався Головний завод залізобетонних виробів ОДЕБП

Відбудуємо Україну разом з ОДЕБП !

"До нашої групи компаній приєднався справжній залізобетонний гігант Підприємство з досвідом роботи з 1962 року! «Дніпроенергобудпром» - один з найбільших виробників залізобетонних виробів України, будівельних ЗБ конструкцій для енергетичного, промислового, сільськогосподарського і житлового будівництва. Підприємство може виконувати проектні та будівельні роботи майже в усіх сферах! Ми розпочинаємо велику модернізацію всіх процесів, щоб ставати ще кращими, та гідно стояти на варті відбудови нашої рідної країни! Працюємо, щоб відповідати статусу - ГОЛОВНИЙ ЗАЛІЗОБЕТОННИЙ ПАРТНЕР КРАЇНИ! Робимо все можливе і неможливе для нашої спільної Перемоги!", - розповідає керівник компаній Максим Король.

Протягом довгих років Україну сприймали лише, як джерело сировинних ресурсів. Але Війна в Україні внесла свої корективи і змусила вітчизняний бізнес переглянути пріоритети розвитку під іншим кутом.

Нові ідеї та перспективні плани розвитку є не лише передовими, а й економічно обґрунтованими і головне - вкрай потрібними для захисту та відбудови сучасної України.

У воєнний час одним з головних пріоритетів для ПП «Віктор і К» стало підняття економіки держави не тільки за рахунок продовольчої складової, а й у процесі відродження заводу залізобетонних виробів (ТДВ "ОДЕБП"), а саме:

-нарощення потужностей виробництва;

-створення додаткових робочих місць;

-збільшення ВВП;

-сплати податків. Підприємство починає нарощувати потужності щодня та стоїть на шляху відбудови України.

ТДВ «Об’єднання Дніпроенергобудпром» - один з найбільших виробників України залізобетонних виробів, будівельних ЗБ конструкцій для енергетичного, промислового, сільськогосподарського і житлового будівництва, а також підприємство має можливість брати участь у виконанні проєктних та будівельних робіт у промисловій, житловій та сільськогосподарській галузях народного господарства.


На сьогоднішній день основними видами продукції, що випускається, є:


-Багатофункціональні будівлі сільськогосподарського призначення з легких залізобетонних конструкцій шириною 18,21 і 33 метри, довжиною завжди кратною 6 м;

-Плити для автомобільних доріг, а також аеродромні плити (ПАГ-14);

-Велика гамма з/б виробів для промислового, спеціального, енергетичного будівництва – від свайних фундаментів до унікальних конструкцій Атомних електростанцій;

-Залізобетонні опори для ліній електропередач;

-Конструкції огорожі;

-Блоки бетонні;

-Конструкції заводів, цехів, гаражів (боксів), електропідстанцій, компресорних, насосних, заправних станцій, складів, офісів, санаторних корпусів, їдалень, готелей та інших об’єктів соціально-побутового і адміністративно-виробничого призначення та багато іншого.

Підприємство має великий досвід в освоєнні нових видів залізобетонних виробів, для цього є парк спеціалізованого устаткування і команда висококваліфікованих професіоналів, дипломованих фахівців.

Завод здатен в найкоротші терміни, з мінімальними витратами і високим рівнем якості виготовити ЗБВ і здійснити доставку продукції. Перевага співпраці з підприємством полягає в тому, що воно займається не лише виготовленням якісної продукції, а й пропонує своїм замовникам цілий комплекс пов’язаних з цим послуг: починаючи від консультації, проєктування, доставки готової продукції і закінчуючи монтажем.

Вигідне територіальне розташування підприємства – центр України, дозволить усім значно заощадити на доставці готової продукції, тим більше, що відвантажувати продукцію є можливість усіма видами транспорту: водним, залізничним і автомобільним транспортом.


Віримо в Перемогу України та готові до великої відбудови! Директор із зв'язків з громадськістю та комунікації Заступник першого заступника гендиректора ПП "Віктор і К" Геннадій Тертичний

550 переглядів0 коментарів
bottom of page