top of page

Остання інформація про теплопостачання у Світловодську


Згідно Розпорядження Світловодського міського голови А. Маліцького щоденно, під головуванням і контролем очільника громади, вранці та увечері, з метою оперативного реагування на загрози виникнення надзвичайних ситуацій в зимовий період року, відбуваються засідання міського оперативного штабу з питань опалення.

Так, аналізуючи останню інформацію щодо теплопостачання Світловодська станом 09-ту ранку, спостерігається зменшення температурних показників на різних об’єктах міста. Якщо учора – 10 січня, вперше за весь час поточного опалювального сезону, температурні показники майже відповідали необхідним графікам, то уже сьогодні картина є абсолютно протилежною: фіксується невідповідність температурного режиму та недостатній тиск від 2-гої та 3-тьої котелень міста.

За даними заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства М. Ільченка, управління житлово-комунального господарства та окремих голів ОСББ: “на ранок 11 січня охолоджені будинки без відповідного теплоносія і тиску за адресами:

-вул. Героїв України, 31, 40, 44, 46, 48;

-вул. Приморська, 14, 32;

-вул. Павлова, 10.

Без опалення, з 28.12.2021 року, досі залишаються 6 будинків приватного сектору:

-вул. А. Соловяненка, 1, 2, 5, 10, 28;

-вул. Коцюбинського, 10.

За результатами роботи штабу було прийнято рішення продовжувати фіксувати невідповідність температурного режиму у Актах-претензіях, а також вкотре звернутись до ліцензіата СП ТОВ “Світловодськпобут” – Департаменту житлово-комунального господароства облдержадміністрації з метою здійснення впливу на приватне теплогенеруюче підприємство для пришвидшення налагодження процесу теплопостачання міста”.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

89 переглядів0 коментарів
bottom of page