top of page

Реанімобіль для поранених захисників


"Ми придбали реанімобіль, який необхідний для порятунку життя наших захисників. Він вкрай важливий для перевезення поранених військових, стан яких знаходиться на межі життя і смерті," - говорить Максим Король, перший заступник гендиректора ПП "Віктор і К" всесвітньо відомої торгової марки Королівський смак.

"Також до закупівлі транспорту залучалося керівництво Аграрної компанії "Семаль" Володимир Близнюк, Андрій Сидоров, Василь Войтенко.

За допомогою реанімобіля наші захисники будуть швидше отримувати потрібну медичну допомогу, і багато життів військових буде своєчасно врятовано", - наголошує Максим Вікторович Король.

"Нещодавно, через ворожий обстріл медичного пункту, було значно пошкоджено два медичних авто нашого підрозділу, що на певний час вивело їх з ладу.

Через це, ми були вимушені звернутися по допомогу до Maxim Korol, компанії "Королівський смак" та приватного підприємства "Віктор і К", щодо безоплатної передачі нашому батальйону реанемобіля", - повідомляє на сторінці фейсбук командир військової частини Роман Ковальов.

"Все було зроблено швидко та професійно і ось цей красень вже у районі виконання завдань.

Дякуємо всім, хто незважаючи на соціальний статус, політичні або релігійні переконання, вік та стать продовжує допомогати ЗСУ.

Разом до перемоги", - підполковник Ковальов.

Транспортування хворих у важкому стані — складне й відповідальне завдання. Реанімобіль пройшов технічне обслуговування та підготовку до виконання завдань на передовій та разом із захисниками вирушив у Куп'янському напрямку. Геннадій Тертичний



810 переглядів0 коментарів
bottom of page