top of page

Світловодці п’яті на змаганнях чемпіонату «Ukrainian GPS Competition»

Світловодськ на цих змаганнях представила доросла команда спортивного клубу «Легіон» у складі Сергія Власова, Володимира Юріна та Михайла Каюка.

29-30 травня під Києвом пройшов перший етап Кубку України з орієнтування на місцевості чемпіонату «Ukrainian GPS Competition». Зареєструвалися на змагання 50 команд, а це 107 учасників, серед них одинадцять дівчат та шестеро дітей віком до 12 років.

Усі учасники боролися у восьмигодинному етапі, намагаючись якнайшвидше знайти та взяти 120 точок різної складності. Світловодська команда «Легіон» серед п'ятдесяти команд достойно виборола п’яте місце. Тепер спортсмени готуються до інших трьох етапів змагань: другий етап пройде у Чернігівській області, третій – в Одесі, заключний етап – у Сумській області. За результатами всіх етапів змагань буде визначена найсильніша команда, яка й отримає головний приз - кубок України. Спортсмени дякують за сприяння у підготовці та участі у змаганнях меценату Максиму Королю. Тож побажаємо подальших успіхів нашим землякам у фінальних змаганнях.

161 перегляд0 коментарів
bottom of page