top of page

У Власівці втілюють в життя градіозний проєкт - створення регіонального надсучасного спортзалу

Будівництво спортивного залу «Golden boxing club”

Нагородження Максима Короля Подякою за допомогу у будівництві сучасного спортзалу

У Власівці скоро втілеться у життя великий соціальний проєкт - будівництво надсучасного регіонального спортивного залу «Golden boxing club”. "Компанія Королівський смак завжди підтримувала і підтримує розвиток спорту в Україні. Надаючи фінансову допомогу, ми вкладаємо ресурси у майбутнє - розвиток дітей", - керівник підприємства ПП "Віктор і К" Максим Король.

На базі будинку культури Власівки скоро запрацює спортивний зал - мрія багатьох мешканців містечка - особливо дітей та підлітків, до якого будуть приїжджати на змагання навіть учасники з різних міст та регіонів України.

"Це буде своєрідний центр спорту та відпочинку. Наша команда - а це ГО "Єдність"- наполеглево намагається залучити молодь займатися спортом і всіляко сприяє цьому процесу, ставлячи за мету створення сучасних умов", - розповідає голова громадської організації Денис Кміт.

"Ми пам' ятаємо, як виглядали приміщення до ремонту, і як вони перетворюються зараз у регіональний спортивний зал, і я розумію наскільки це чудовий та потрібний проєкт для підлітків", - зазначає Віктор Вихрист, український боксер, чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонату України та заслужений майстер спорту України.

"Приміщення спортзалу стане майданчиком для проведення різних спортивних змагань, гурткової роботи. З впевненістю можна сказати, що поява нової зали пожвавить спортивне життя школярів не тільки Власівки, а і всього регіону країни. В планах ще облаштування та благоустрій прилеглої території, щоб мешканці Власівки, гості та відвідувачі спортивного залу «Golden boxing club” змогли відпочити на повітрі", - розповідає Віктор Вихрист.

"Бажаю хлопцям Перемог не тільки на спортивному рингу, а й у соціальній сфері. Ваша команда займається благородною та корисною справою, бо соціально-виховна та патріотична робота у сучасних умовах війни вкрай необхідна підліткам", - директор із зв'язків з громадськістю та комунікації, заступник першого заступника гендиректора ПП "Віктор і К" Геннадій Тертичний

3 576 переглядів0 коментарів
bottom of page