top of page

У Світловодську пройшов конкурс “Новорічна зірка”

27 грудня, в концертному залі міського Палацу культури, за підтримки міської влади та управління культури і туризму, відбувся захоплюючий конкурс для талановитих дітей “Новорічна зірка”.

Слід зазначити, що це традиційний конкурс. Позаминулого року Світловодський Палац культури вітав талановитих жителів міста на своїй сцені і ось цього року, уже вдруге, надає можливість показати і проявити свої здібності на широкий загал не лише дорослим, а й активній обдарованій молоді.

Цьогоріч участь приймали 11 здібних учасників різного віку, які віртуозно демонстрували свої захоплення: грали на фортепіано, декламували вірші, танцювали, показували акробатичні трюки, представляли малюнки і поробки, а також фаєр-шоу. Загалом випробування складались з трьох номінацій: “Представлення себе”, “Конкурсу талантів” та “Дефіле в новорічному костюмі”.

Оцінювати віртуозність і кмітливість конкурсантів зібралось поважне журі: В. Атамась (депутат міської ради), Т. Мельник (керівник управління культури і туризму), В. Кузьменко (керівник Народного вокального ансамблю “Голубка”), Р. Голубовський (хореограф).

Допомагали учасникам конкурсу “Новорічна зірка” підтримувати теплу і душевну атмосферу й виступи аматорів сцени: дитячих хореографічних колективів “Водограй”, “Веселка”, “Вероніка”, а також колектив “Вогник”. Цікавими, креативними та неординарними видались номери конкурсантів, які, як виявилось, доволі складно було оцінити членам журі, оскільки кожен з учасників був неперевершеним ймовірним переможцем, адже подолав свій страх і наважився вийти на сцену. Проте, за умовами конкурсу, все ж слід було обирати кращих із кращих:

Переможницею у номінації “Міс чарівність” стала А. Залоїло;

Переможницею у номінації “Міс романтичність” - Д. Ткач;

У номінації “Новорічна принцеса” перемогла В. Мельниченко;

У номінації “Фея вогню” – А. Ситник;

У номінації “Міс загадковість” – Є. Мататанова;

У номінації “Чарівний голос” – О. Балим;

У номінації “Міс граціозність” – В. Токарчук;

У номінації “Міс натхнення” – К. Бутар;

У номінації “Міс оригінальність” – Д. Маховська;

У номінації “Містер позитив” перемогу здобув Н. Добровольський.

У номінації “Міс креативність” перемогла А. Цоуфал.

Почесне перше місце та звання “Новорічна зірка” здобула А. Залоїло, приз “Глядацьких симпатій” отримала К. Бутар, які були удостоєні кубку. Усі учасники – талановиті зірочки отримали дипломи і подарунки від працівників Палацу культури, які особисто для них виготовили пам’ятні пухкенькі подушечки у вигляді сніговичка “Олафа”.

184 перегляди0 коментарів
bottom of page