top of page

У Світловодську стартував Чемпіонат України з баскетболу серед команд 2007 р.н.

Перший тур Чемпіонату України з баскетболу. Дивізіон “А” у Світловодську.

5 жовтня на базі МСК ім. А. Тузовського було розпочато перший тур Чемпіонату України з баскетболу, сезону 2021-2022, серед команд юнаків 2007 року народження. Дивізіон “A”. Триватимуть змагання до 08 жовтня і включатимуть декілька ігор з командами міст Світловодськ, Львів, Рівне, Дніпро, Черкаси.

Нагадаємо, 2-4 квітня у нашому місті проходила фінальна гра серед юнаків 2007 року народження. За фінансової підтримки Української Суперліги команди “Черкаські мавпи” та дві київські командами “Адмірал” і “Акули” боролись за звання кращої з командою м. Світловодськ “Комети” (тренер і один із активних організаторів змагань, директор МСК ім. А. Тузовського - В. Лисак).

Навесні, завдяки наполегливості, майстерності та спортивному хисту, у запеклому поєдинку, перемогу у Чемпіонаті України з баскетболу здобула саме наша команда КДЮСШ-КОМЕТИ, оволодівши першістю у дивізіоні “B” тим самим завоювавши право радо приймати перші два тури Чемпіонату знову у м. Світловодськ та брати участь у престижному дивізіоні “А” серед 14 найсильніших команд України старшого віку.

Тож 5 жовтня, блискуче розпочавши перший день змагань уже почесного дивізіону “A”, задавши азарту й духу суперництва, перемогу у поєдинку з Львівською командою КІВС СБК ЛЬВІВ знову ж здобули КДЮСШ-КОМЕТИ м. Світловодськ з рахунком 73:81 на користь господарів спортивного заходу.

42 перегляди0 коментарів
bottom of page