top of page

Чим насправді займається поліція Кременчука та району?

Оновлено: 8 лист. 2021 р.

Професійна честь та гідність працівників поліції Кременчука та районної поліції у громадськості під сумнівом.

Держава має захищати законні права та інтереси людей, коли вони стикаються зі злочинами. Тому діяльність органів, які займаються такими справами, має бути спрямована на реальне забезпечення і поновлення їхніх прав. Але на практиці усе інакше. Бездіяльність – такий метод розслідування кримінальних справ останнім часом переважає в роботі правоохоронних органів Полтавщини, під наглядом окружної прокуратури. Далі читати - Цікаво тільки, як окружний прокурор буде розглядати скаргу сам на себе?

Мова, звісно, насамперед йде про роботу поліції Кременчука. Оскільки саме цей орган займається переважною частиною кримінальних правопорушень, з якими люди здебільшого стикаються у повсякденному житті. Чим насправді займається поліція Кременчука, якщо статистика розкриття злочинів дуже низька, сьогодні з'ясовувала громадськість та ЗМІ, читайте в наших попередніх статтях Поліція кременчуцького району займається рейдерством? та Рейдерське захоплення чи свавілля поліції та прокуратури Полтавщини?!

Сьогодні, 27 жовтня, ЗМІ завітали до районної поліції Кременчука (відділення поліції №2 Кременчука) і вже на порозі їх вороже зустрів черговий у домашньому взутті за металевою огорожею. На прохання викликати керівника, була відмова, потім відповіли, що він на лікарнянному, пізніше вже почули, що керівник знаходиться на селекторній нараді і не може вийти та відповісти на питання.


Прохання журналістів відкрити кімнату для відвідувачів та надати можливість ознайомитися з інформацію на стенді, черговий поліцейський проігнорував. Лише через декілька годин до районної поліції залетіла, інакше не скажешь прессекретар Кременчуцького районного управління поліції Анна Власенко, з величезним невдоволенням та на підвищиних тонах почала своє спілкування.

Громадськість та ЗМІ обурела така неадекватна поведінка прессекретаря, навіть запитали, чи вона не вживала щось, на що вона відповіла у грубій формі, що вживала. Коли мабуть зрозуміла, що її знімає купа камер, Анна Власенко перестала кричати і почала намагатися сформулювати якусь відповідь, тричі повторюючи одне й те саме. Діалогу з представником поліції не вийшло, належної відповіді на питання вона не надала, лише відкликала юриста приватного підприємства "Іскра" у бік та намагалася "зам'яти" ситуацію. Хотілося б поцікавитися декларацією прессекретаря, за які гроші чи "заслуги" у неї остання модель айфону та автомобіль Фольсваген сірого кольору. Відразу вимагаємо, щоб керівництво поліції Кременчука звернуло увагу на поведінку прессекретаря Анни Власенко, провели службове розслідування на відповідність цінності професійної етики поліцейського, бо під питанням професійна деформація працівника поліції та її подальша робота в поліції.

Інтерв'ю т.в.о. начальника районної поліції Микитюка Івана Івановича


Підсумовуючи сьогодні зустріч з правоохороними органами, громадськість та ЗМІ вже вкотре переконалися у повній бездіяльності поліції, вони не виконують свої прямі обов'язки перед державою та громадянами, замість того, щоб затримувати злочинців та розкривати кримінальні справи, вони, на переконання громадськості, "працюють сутками у полях" - займаються рейдерством майна, урожаю і все, як вони розповідають не на камеру, по наказу чиновників з прокуратури. Чекаємо на результати внутрішнього розслідування та відповідної реакції вищого керівництва.

436 переглядів0 коментарів
bottom of page